Не, но не съм и опитвал. Това е функция, която не ми трябва. Някой, който разбира доста от електричество може и да успее (аз не съм от тези)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения за андроид навигация (159)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kimi_raikkonen Покажи съобщениеУспя ли да я накараш да работи без колата да е на контакт.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Първоначално публикувано от vladimir Покажи съобщениеИ аз вече съм с такава. Доволен съм пасва идеално. Мога ли да я накарам при стартиране да излиза логото на Алфа РомеоAlfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Първоначално публикувано от vladimir Покажи съобщениеПонякога в началото като я пусна и спира и изкарва удивителна. Асъщото го прави и когато натисна иконата AVIN. Някаква идея какво може да е.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Колеги, последно кои модели съвпадат с отвора на Алфа с оригинална навигация? Или никоя от тези които предлагат в алиекспрес съвпадат и трябва да се преправят? Един колега си поръча от амазон, но струва 700лв, че и повече и преди това беше само с радио. Като разгледах в алиекспрес са много по-евтини. И сега ме разколебахте като писахте, че не съвпадат на отвора на такива с оригинални навигации.
Конкретно разглеждам тези два модела
https://tinyurl.com/ycaea5tj
https://tinyurl.com/yahaq48oLast edited by alien_firefox; d.m.y г., 13:34.
Comment
-
Първоначално публикувано от alien_firefox Покажи съобщениеКолеги, последно кои модели съвпадат с отвора на Алфа с оригинална навигация? Или никоя от тези които предлагат в алиекспрес съвпадат и трябва да се преправят? Един колега си поръча от амазон, но струва 700лв, че и повече и преди това беше само с радио. Като разгледах в алиекспрес са много по-евтини. И сега ме разколебахте като писахте, че не съвпадат на отвора на такива с оригинални навигации.
Конкретно разглеждам тези два модела
https://tinyurl.com/ycaea5tj
https://tinyurl.com/yahaq48o
Иначе от двата модела които си харесал, този с Андроид 8 и 4ГБ РАМ е по-добрата опция.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Първоначално публикувано от alien_firefox Покажи съобщениеЗначи мога да ползвам панела от оригиналната, ти така ли си в момента? Благодаря за бързият отговор.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Здравейте, преди 2 дена ми монтираха андроидска навигация от алиекспрес. В деня, в който взех колата ми светна грешка на еърбега. Вчера отидох в сервиза, където изчистиха грешката, но след като си тръгнах светна Hill Holder Unavailable, както и:.
Днес един познат ми каза, че след слагане на навигация било нормално да ти светват грешка след грешка и просто трябвало да се чистят докато престанат.
Моля за съвет как да процедирам в случая!
Comment
-
Не съм имал подобни проблеми, като изключим едно премигване на километража на таблото, което било индикатор за грешка или слаб ток при старт. Но то изчезна след първото гасене. Моята навигация я закачах и свалях сигурно 20 пъти за 2 дни и всичко е ОК.Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m
Comment
-
Първоначално публикувано от yavoni Покажи съобщениеЗдравейте, преди 2 дена ми монтираха андроидска навигация от алиекспрес. В деня, в който взех колата ми светна грешка на еърбега. Вчера отидох в сервиза, където изчистиха грешката, но след като си тръгнах светна Hill Holder Unavailable, както и:.
Днес един познат ми каза, че след слагане на навигация било нормално да ти светват грешка след грешка и просто трябвало да се чистят докато престанат.
Моля за съвет как да процедирам в случая!
Това което мога да дам като съвет (все пак не знам кой и как ти я е монтирал) но тези коли много страдат от "лоши" електрически връзки (пример недостатъчно добре затворени ел. куплунзи и/или калпаво срязани и снаждани кабели).Почти е сигурно че след човешката намеса имаш ел. проблем и трябва да се отстрани. Надявам се да не сериозено.
Comment
Comment